För ett tryggt båtägande - anlita en Sweboatmedlem

Båtmässan Göteborg

Batmassan_VastkustensBatvecka_SocialaMedier_1080x1


Spännande nyheter från Båtmässan i Göteborg!


Västkustens Båtvecka | 5-14 februari – navigera bland olika event på batmassan.se och upplev det bästa och det senaste båtlivet har att erbjuda!

I vanliga fall är vi båtfantaster vana att mötas på Svenska Mässan i början på februari och ta del av årets första vårtecken: vår allas kära Båtmässan. 2020 blev verkligen inte som någon hade tänkt, många saker som vi tagit för givna har helt plötsligt blivit omöjliga. Likaså börjar 2021 på ett sätt som vi inte trodde – vi kommer tyvärr inte kunna arrangera Båtmässan i år.

På grund av covid-19 försvinner möjligheten att träffas på mässgolvet. Därför har vi tillsammans med våra utställare tagit initiativet till att sjösätta Västkustens Båtvecka. Vår webbsida förvandlas till en evenemangskalender fylld av inbjudningar till både digitala och fysiska event som Båtmässans utställare arrangerar runt om på västkusten.

Under perioden 5-14 februari har du möjlighet att uppleva det bästa och det senaste båtlivet har att erbjuda. Exempelvis kan du boka privata visningar, ta del av digitala föreläsningar och mycket mer.

Båtmässans roll i Västkustens Båtvecka är att samla utställares egna initiativ i en evenemangskalender för att nå ut till dig som också älskar båtlivet. Utifrån rådande omständigheter gällande covid-19 arbetar arrangörerna för att skapa säkra mötesplatser. Har du frågor och funderingar kring ett specifikt event ber vi dig kontakta respektive utställare för mer information.

Evenemangskalendern hittar du här: https://batmassan.se/


sweboat reminder

Välkommen till Digitala Båtmässan 27 augusti - 5 september 2021Eftersom våra flytande mässor har tagit paus på grund av pandemin erbjuder vi istället en ny digital båtmässa på www.digitalabatmassan.se
Här ... Läs mer >>
linkedindigimass

Nu är Digitala båtmässan avslutadMellan den 28 augusti-28 september pågick vår Digitala båtmässa - den första i Sverige! Under en månads tid visade ett femtiotal utställare upp... Läs mer >>
Powered and produced by Carismar Software