För ett tryggt båtägande - anlita en Sweboatmedlem

Båtvårdare/Tekniker sökes tilll Nimbus Boats Lidingö AB

Nimbus Group är Skandinaviens ledande båttillverkare med flera välkända varumärken. Inom Nimbus Group Stockholm driver vi tre anläggningar, i Täby, Lidingö och Saltsjö-Duvnäs. Tillsammans säljer vi över 250 båtar per år.


Nimbus Boats Stockholm


Till vår anläggning på Lidingö söker vi en båtvårdare/tekniker för fast anställning. Tillträde så snart som möjligt. Vi tillämpar 6 månaders provtjänstgöring.

Kravprofil: vi söker en noggrann och serviceminded person med stor båtvana. Gärna med relevant utbildning, t ex Marina Läroverket och tidigare erfarenhet från båtbranschen. Körkort för bil är ett krav, båtkörkort en fördel. Goda språkkunskaper i svenska och engelska.

Arbetsuppgifter: hantering av båtleveranser från avlastning från bil till leverans till kund. I detta ingår att genomföra komplett funktionskontroll på land och i vatten, provkörning innan leverans samt städning av båt. Upprätta besiktningsprotokoll för inkommande inbytesbåtar och försäljningsuppdrag samt enklare reparationer och/eller monteringar. Under säsong utföra enklare garantiarbeten.

Under vintersäsongen ingår upptagning av båtar, tvätt, polering och bottenmålning samt sedvanlig vårrustning.

I jobbet ingår också att medverka i olika kundevents, mässor och utställningar.

Personliga egenskaper: som person är du noggrann och flexibel med hög stresstålighet. Du är nyfiken på nya arbetsuppgifter och har lätt att kommunicera med både kollegor och kunder. Arbetet kräver självständighet och initiativförmåga.

Anställningsform: tillsvidareanställning med fast månadslön. 6 månaders provanställning.

Kontaktuppgifter: ansökan med CV och personligt brev mailas till Filip Törnblad på [email protected] senast 2021-04-30.
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, skicka in din ansökan redan idag!

LIROS Logo 2016 Pantone 287 300 dpi

LIROS söker Key Account Manager

LIROS växer och behöver förstärkning!
Som säljare på LIROS har du kundansvar för kunder inom t.ex industri, jordbruk och kommersiell sjöfart. Rol... Läs mer >>
Kanholmsfjardens_Marina_Logo_CMYK (002)

Kanholmsfjärdens Marina söker Marintekniker

Kanholmsfjärdens Marina växer och behöver fler duktiga medarbetare. Marinan ligger på Djurö/Vindö strax före Sollenkroka. Vi har idag ca. 100 brygg... Läs mer >>
Powered and produced by Carismar Software