För ett tryggt båtägande - anlita en Sweboatmedlem

Dyvik Marina söker en mångsidig säljare!

Välkommen till Dyvik Marina – på fastlandet i skärgården! På Dyvik satsar vi på bruksbåtar och tillbehör för skärgården – det är vad vi kallar för Skärgårdsverktyg.Vi verkar i skärgårdsområdet året runt och har specialiserat oss på båtar med ett brett användningsområde särskilt lämpade för dem som använder båten lite mer. Utöver båt-, motor- och tillbehörsförsäljning gör varvet reparationer på såväl motorer som båtar i både trä och plast. Vi har båtplatser sommar som vinter och en åretruntöppen sjömack med kontoautomat och sjöbutik som även administrerar vår hyrbåtsflotta. Vårt läge vid Furusundsleden strax norr om Åkersberga placerar oss centralt i skärgårdsområdet och vi strävar efter att bli ett givet utflyktsmål.

Våra affärsområden:
• Båt-, motor- och tillbehörsförsäljning
• Sjöbutik och bränslestation
• Hyrbåtar
• Båtplatser sommar och vinter
• Båthantering
• Båtreparationer

Vi söker nu en erfaren säljare!
Våra båtmärken är i nuläget Silver, Terhi och Vector och på motorsidan jobbar vi med Mercury, Honda, Suzuki utombordare, Cummins/MerCruiser och Yanmar inombordare. På tillbehörssidan jobbar vi direkt med alla ledande importörer och grossister.

Arbetsuppgifterna innebär båt-, motor- och tillbehörsförsäljning men även att vara delaktig i sjöbutiken och bränslestationen samt hyrbåtshanteringen. Tillsammans med vår försäljningsansvarige utgör du en viktig del av vår mångsidiga verksamhet och man måste därför vara medveten om vad som händer på alla områden och ha vilja och intresse att rycka in vid behov. Det kan gälla allt från båthantering och köra trucken till att städa ur en båt.

Vi försöker hålla en personlig relation med våra kunder och då vi arbetar med deras fritidsintresse genomsyrar en hög servicegrad hela vår verksamhet!


För att lyckas med arbetet måste du:
• Gilla försäljning och har dokumenterat goda försäljningsresultat
• Kunna arbeta självständigt, disciplinerat och strukturerat
• Vara utåtriktad, har lätt för att skapa kontakter och gillar att hålla en hög servicegrad
• Ha erfarenhet av och intresse för båtliv

Vi ser helst att du bor i Norrort eller Stockholmsområdet, körkort för bil är ett krav.

Vi erbjuder:
• Ett varierande, roligt och utmanande jobb i en väldigt trevlig bransch
• En arbetsplats där det är högt i tak med många spännande projekt på gång
• En härlig marin arbetsmiljö

Vi är mycket engagerade i branschförbundet Sweboat och jobbar hårt för att få fler båtintresserade och ge våra kunder positiva båtupplevelser. Vi har ett stort hållbarhetsfokus och arbetar hårt för att arbeta så miljövänligt som möjligt.

Tjänsten är heltid och arbete på helger förekommer under högsäsong. 6 månaders provanställning tillämpas.


Kontakt och ansökan:
Skicka din ansökan bestående av ett personligt brev och CV till Justus Aarts, justus.aarts(at)dyvik.se.
Justus svarar även på eventuella frågor om tjänsten via mail eller telefon 08-545 543 00

Sista ansökningsdag är den 31 januari men skicka in din ansökan omgående då urval och intervjuer sker löpande och tillsättning kan ske före sista ansökningsdag. Planerat tillträde är så snart som möjligt.
Dyviks Marina


Torö Varv söker mekaniker

Vi söker mekaniker som är van med Volvo Penta-motorer, båda när det gäller serva samt byta. Du kommer även att arbeta med andra motorer samt utombo... Läs mer >>

Linjett segelbåtar söker riggare

Vi på Rosättra Båtvarv skall ytterligare stärka vårt arbete och kunderbjudande inom riggning, segel och däcksutrustning till våra båtägare. Läs mer >>
Powered and produced by Carismar Software