För ett tryggt båtägande - anlita en Sweboatmedlem

Kanholmsfjärdens Marina söker Marintekniker

Kanholmsfjardens_Marina_Logo_CMYK (002)

Kanholmsfjärdens Marina växer och behöver fler duktiga medarbetare. Marinan ligger på Djurö/Vindö strax före Sollenkroka. Vi har idag ca. 100 bryggplatser och ca. 220 vinterplatser. Vi är auktoriserade Mercury och Honda. Våra kunder består främst av pendlarbåtar upp till ca 30 fot och enbart motorbåtar. Vi har, förutom marinan, en Mercury konceptbutik i Mölnviks centrum i Gustavsberg. Butiken fungerar även som kontor för vår webbhandel www.kananmarin.seVi söker dig som är färdig marintekniker och som likt oss andra har lätt till skratt och hög arbetsmoral. Det är en fördel om du arbetat med Mercury eller Honda tidigare men inget krav då vi kan erbjuda produktutbildning.
Vi söker dig som har några år på nacken eller som nyss gått klart din utbildning. Det viktiga är din vilja att vara med och bygga ett framgångsrikt företag med nya idéer och alltid med våra kunders bästa för ögonen.
Är du den vi söker? Ring Håkan Hansson på 08-571 631 64 eller maila på [email protected] så får du mer information.
linjett 1

Lediga jobb på Linjett / Rosättra Båtvarv

Linjett / Rosättra båtvarv söker nu: Läs mer >>
WASA_DEKAL

Wasa Yachts söker mekaniker

Verksamheten är i en expansiv fas och vi behöver utöka personalstyrkan. Vi söker duktiga mekaniker, gärna med erfarenhet från Yanmar, Volvo Penta, ... Läs mer >>
Powered and produced by Carismar Software