För ett tryggt båtägande - anlita en Sweboatmedlem

Marinshopen söker butikssäljare

Marinshopen startades 1977 och är marinbranschens ledande leverantör av originalreservdelar och båttillbehör. Sedan maj 2018 är Marinshopen en del av C. Hansen Group, ett familjeägt företag som startades år 1966 och är Sveriges äldsta och största företag specialiserat på import av reservdelar till USA-bilar, trucks, vans och marinmotorer.

OM DIG
Nu söker vi dig som kompetent butikssäljare, med ett särskilt intresse för båtar, motorer, reservdelar och marina tillbehör.

Har du sedan barnsben meckat med marinmotorer och marina tillbehör och vill jobba i ett vinnande säljteam och har ett sinne för kundservice, då kan detta vara ett jobb för dig.

DINA ARBETSUPPGIFTER
Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak att vara försäljning över disk i vår butik i Älvsjö samt kundservice och support.

Du kommer även att vara en viktig del i att säkerställa att vi når vår ambition att erbjuda våra kunder en marinbutik i toppskick, välordnad och välfylld med varor som är attraktivt exponerade med utgångspunkt i den aktuella säsongen.

Du har katalogvana, datavana och kunskap om engelska tekniska termer eftersom de kataloger och servicelitteratur vi använder oss av i huvudsak är på engelska.

Det finns möjlighet att variera sitt arbete genom att även stötta våra innesäljare på telefon och mail samt arbeta med webshopen, eller assistera andra avdelningar under vissa delar av året.

Stor vikt kommer att läggas på dina personliga egenskaper då det är viktigt att du kan arbeta självständigt i ett högt tempo, men samtidigt korrekt, och har ett sinne för kundservice: Kunden i fokus.

DIN PROFIL
Språk:
· Svenska
· Engelska

Utbildning och arbetslivserfarenhet:

Krav:
· Mycket goda kunskaper om marina motorer
· Goda kunskaper om marina tillbehör och båtliv i allmänhet

Meriterande:
· Erfarenhet av butiksarbete
· Utbildning och/eller praktisk erfarenhet som marinmekaniker

ANSÖK REDAN IDAG!
Ansökningarna behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

OM OSS
C. Hansen Group AB grundades 1966 och är med 54 år i branschen Sveriges äldsta och största företag specialiserat på import av reservdelar till amerikanska bilar, marinmotorer och drev, samt tillbehör och säkerhetsutrustning inom motorsport. Hansen Group består av fem affärsområden: Hansen Racing, Hansen Marine, Gulf, Autoracing och Marinshopen.

Marinshopen i Älvsjö är specialiserade på originalreservdelar till båtmotorer, drev, och tillbehör till båtar.

Besök gärna vår hemsida www.marinshopen.se

ANSÖKAN
Ansök via mejl, ange referens Butikssäljare Marinshopen i din ansökan.
Mejla personligt brev och C.V. till peter.magnusson"at"marinshopen.se
(Ersätt "at" med @)


Linjett segelbåtar söker riggare

Vi på Rosättra Båtvarv skall ytterligare stärka vårt arbete och kunderbjudande inom riggning, segel och däcksutrustning till våra båtägare. Läs mer >>

Torö Varv söker mekaniker

Vi söker mekaniker som är van med Volvo Penta-motorer, båda när det gäller serva samt byta. Du kommer även att arbeta med andra motorer samt utombo... Läs mer >>
Powered and produced by Carismar Software