För ett tryggt båtägande - anlita en Sweboatmedlem

Nimbus söker serviceman/-kvinna

Nimbus Stockholm logga (002)


Nimbus söker serviceman/-kvinna


Nimbus Group är Skandinaviens ledande båttillverkare med flera välkända varumärken. I gruppen ingår Nimbus, Paragon, Alukin, Aquador, Bella, Flipper samt Falcon.

Till vår försäljningsanläggning på Lidingö söker vi en serviceman / -kvinna för fast anställning. Tillträde så snart som möjligt. Vi tillämpar 6 månaders provtjänstgöring.


Kravprofil: vi söker en noggrann och serviceinriktad person med stor båtvana. Gärna med relevant utbildning, t ex Marina Läroverket och tidigare erfarenhet från båtbranschen. Körkort för bil är ett krav, båtkörkort en fördel. Goda språkkunskaper i svenska och engelska.

Arbetsuppgifter: hantering av båtleveranser från avlastning från bil till leverans till kund. I detta ingår att genomföra komplett funktionskontroll på land och i vatten, provkörning innan leverans samt städning av båt. Upprätta besiktningsprotokoll för inkommande inbytesbåtar och försäljningsuppdrag samt enklare reparationer och/eller monteringar. Under säsong utföra enklare garantiarbeten.
Under vintersäsongen ingår upptagning av båtar, tvätt, polering och bottenmålning samt sedvanlig vårrustning.

I jobbet ingår också att medverka i olika kundevents, mässor och utställningar.

Personliga egenskaper:
som person är du noggrann och flexibel med hög stresstålighet. Du är nyfiken på nya arbetsuppgifter och har lätt att kommunicera med både kollegor och kunder. Arbetet kräver självständighet och initiativförmåga.

Anställningsform:
tillsvidare anställning med fast månadslön. 6 månaders provanställning.

Kontaktuppgifter:
ansökan med CV och personligt brev mailas till Filip Tornblad på [email protected]
Powered and produced by Carismar Software