För ett tryggt båtägande - anlita en Sweboatmedlem

Rosättra Båtvarv / Linjett behöver mer personal!

Vi behöver bli flera!
Brinner du för båtar och har en stark teamkänsla med en personlighet som vill fortsätta lära sig? Vi ser att mångfald och bred kompetens stärker oss – Vi ser gärna kvinnliga sökanden!


injett beskuren


Yrkeskunnig Marinmekaniker/elektriker/servicetekniker
Arbetet innefattar nyproduktion såväl som service av segelbåtar inom yrkesområden som elektronik, vvs och motor samt övrig installation. Minst 3 års erfarenhet alternativt utbildning inom yrket eller liknande arbete krävs för rollen. För rätt person som vill lära sig snabbt så finns stor frihet i arbetet kombinerat med kompetenta och glada medarbetare.

Laminerare
Arbetet innefattar nyproduktion av båtar med laminering och plastning. Vi arbetar både med handlaminering och med injicerings-teknik. Allt för att producera våra Linjett-segelbåtar till högsta kvalitet. Vi utvecklar just nu vår teknik och arbetar även med kolfiber, epoxi och vinylester för en ännu bättre produkt. Du blir en person av 5 personer som jobbar tajt i ett team med laminering på Rosättra. Erfarenhet inom laminering och båtproduktion är en merit. Det viktigaste är att du har ett eget driv för arbetet och är öppen och vill lära dig de tekniker som vi arbetar med.

Arbetsledare Service
Erfaren marintekniker/båtbyggare som är en ödmjuk och öppen teamledare och vill hantera den dagliga effektiviteten och kvalitén för servicegruppen. Arbetes innehåll sträcker sig från kundkontakt till arbetsledning vidare till eget genomförande av servicearbeten. För en person som har rätt erfarenhet och vilja så finns möjligheter till att forma arbetet och teamet för en långsiktig tillväxt av arbete och personer.

Om Rosättra Båtvarv
Vi är ett modernt båtvarv med en stark och efterfrågad produkt och ca 30 anställda beläget 15 km från Norrtälje. Vi bygger Linjett segelbåtar med moderna metoder och tar även hand om och servar dessa under vintern. Efterfrågan på våra handbyggda Linjettsegelbåtar och tjänster är bra och vi behöver stärka oss för framtida kommande projekt. Våra kunder har mycket höga förväntningar på våra Linjetter och servicearbeten. Vi som arbetar här har en stark känsla för kvalitet och service och sätter alltid båtägaren i fokus. Samtliga personer som arbetar på Rosättra Båtvarv behöver ha ett eget driv och entusiasm för att bidra med som krävs. Arbetet innebär personlig frihet och ansvar som måste kunna hanteras av samtliga anställda på varvet.


Kontakta: Daniel Gustafsson, daniel(a)linjett.se, 0176-766 64

Rosättra Båtvarv Linjett


Linjett segelbåtar söker riggare

Vi på Rosättra Båtvarv skall ytterligare stärka vårt arbete och kunderbjudande inom riggning, segel och däcksutrustning till våra båtägare. Läs mer >>

Torö Varv söker mekaniker

Vi söker mekaniker som är van med Volvo Penta-motorer, båda när det gäller serva samt byta. Du kommer även att arbeta med andra motorer samt utombo... Läs mer >>
Powered and produced by Carismar Software