För ett tryggt båtägande - anlita en Sweboatmedlem

Rutgerson söker Marknadskoordinator

I över 40 år har vi på Rutgerson Marin tillverkat båttillbehör i seglarmetropolen Marstrand. Vi är stolta över att kunna titulera oss som världsledande inom vårt område. Alla produkter tillverkas under ett och samma tak och distribueras till återförsäljare, båtbyggare och segelmakare över hela världen. Nu söker vi tillsammans med Oddwork ännu en ny stjärna till vårt kontor vid havet. Är du vår nya marknadskoordinator?

SOM MARKNADSKOORDINATOR
Som marknadskoordinator hos oss jobbar du med allt från att planera mässor och evenemang, uppdatera katalog, hemsida och sociala medier till att beställa profilprodukter och trycksaker. Du tar även fram marknadsmaterial till våra säljare, och avlastar kollegerna med orderhantering och kundservice när det behövs. Ett varierande jobb, med mycket frihet och stora möjligheter att växa och utvecklas.

VI SÖKER DIG SOM…
… vill vara den där klippan vid havet. Du är lugn när det stormar och trygg när det skakar, och tar med dig både klackskor och gympadojor i väskan: det gäller ju att vara beredd. Du rycker in där det behövs, gillar att lära dig nya saker, är duktig på att prioritera och tar dig an varje ny utmaning med ett leende och en energi som aldrig sinar.

VÅRA ÖNSKEMÅL TILL DIG:
Några års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter, utbildning inom området är meriterande.
God känsla för språk och form.
Bra koll på webbpublicering, bildbehandling och trycksaksproduktion.
En fena på att skriva och fotografera.
Lika bra på engelska som svenska. Franska är ett plus men inget krav.

VARFÖR RUTGERSON MARIN?
Med ett 40-tal anställda som alla jobbar under samma tak är beslutsvägarna korta och möjligheterna att påverka stora. Drömmer du dessutom om att prata segling på arbetstid, få betalt för att gå på båtmässor och kunna ta ett dopp i havet på lunchrasten, då tycker vi du ska hissa spinnakern och länsa hem till oss. Välkommen ombord!

START: Enligt överenskommelse
PLATS: Marstrand
OMFATTNING: Heltid
LÖN: Fast lön
KONTAKT: Talent Manager Khosro Panah, khosro@oddwork.se (för frågor om tjänsten, ej ansökningar)
SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2020-02-17
LÄNK FÖR ATT ANSÖKA: https://www.oddwork.se/jobb/marknadskoordinator-till-rutgerson-marin-marstrand/

Vill du jobba hos oss på Rutgerson Marin? I så fall väntar vi med spänning på din ansökan. Skicka den så snart som möjligt då platsen kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Vi hörs!

Linjett segelbåtar söker riggare

Vi på Rosättra Båtvarv skall ytterligare stärka vårt arbete och kunderbjudande inom riggning, segel och däcksutrustning till våra båtägare. Läs mer >>

Torö Varv söker mekaniker

Vi söker mekaniker som är van med Volvo Penta-motorer, båda när det gäller serva samt byta. Du kommer även att arbeta med andra motorer samt utombo... Läs mer >>
Powered and produced by Carismar Software