För ett tryggt båtägande - anlita en Sweboatmedlem

Upptäck Västkustens Båtvecka 5-15 februari 2021

Batmassan_VastkustensBatvecka_SocialaMedier_1080x1


Spännande nyheter från Båtmässan i Göteborg!


Västkustens Båtvecka | 5-14 februari – navigera bland olika event på batmassan.se och upplev det bästa och det senaste båtlivet har att erbjuda!

I vanliga fall är vi båtfantaster vana att mötas på Svenska Mässan i början på februari och ta del av årets första vårtecken: vår allas kära Båtmässan. 2020 blev verkligen inte som någon hade tänkt, många saker som vi tagit för givna har helt plötsligt blivit omöjliga. Likaså börjar 2021 på ett sätt som vi inte trodde – vi kommer tyvärr inte kunna arrangera Båtmässan i år.

I stället sjösätter vi Västkustens Båtvecka!
Under perioden 5-14 februari har du möjlighet att uppleva det bästa och det senaste båtlivet har att erbjuda. Vår webbsida förvandlas till en evenemangskalender fylld av inbjudningar till både digitala och fysiska event som Båtmässans utställare arrangerar runt om på västkusten.

Exempelvis kan du boka privata visningar, ta del av digitala föreläsningar och mycket mer hos många av våra utställare. Utifrån rådande omständigheter gällande covid-19 arbetar arrangörerna för att skapa säkra mötesplatser. Har du frågor och funderingar kring ett specifikt event ber vi dig kontakta respektive utställare för mer information.

Evenemangskalendern hittar du här: https://batmassan.se/
Joachim_K-2_liten

Förstärkning från näringslivet: Joachim Källsholm ny förbundsordförande för Sweboat

I samband med Sweboats årsmöte i slutet på november, överlämnade Ulf Jarlerud efter drygt 18 år ordförandeskapet i Sweboat – båtbranschens riksförb... Läs mer >>
tull

Debattartikel: Flödet av stöldgods över Sveriges gränser måste stoppas

Regeringen har nyligen presenterat ett förslag till utökade befogenheter för Tullverket att ingripa mot stöldgods. Vi välkomnar visserligen regerin... Läs mer >>
Powered and produced by Carismar Software